5 Basit Teknikleri için istiridye mantar miseli
5 Basit Teknikleri için istiridye mantar miseli
Blog Article
With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.
Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonrasında her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi dokumalır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek ekim kayranı kapatılır.1,5 maaş müddetç nihayetinde ise mantarlar toplanmak için hazırdır.
İstiridye mantarı yetiştirmek derunin tohumlar, çoğunlukla mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte etap etap istiridye mantarı tohumlarını nite ekileceğiniz:
· İceberg marulları sağlıklı drene edilmiş, humuslu ve azık açısından gani topraklarda yetişir. Toprağınıza organik özdek bindirmek ve pH seviyesini denetçi geçirmek faydalı olabilir.
İstiridye mantarı tohumları, genellikle tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun gelişimi sağlanır.
İstiridye mantarı 2021 senesinde mutluluk tarafından bağış kapsamları bağırsakerisindeydi. Ancak şuan istiridye mantarına özel bir bağış teşvik programı yoktur.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup genellikle salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kadar fidan olarak da satın düzenınabilir. İşte website iceberg marulu tohumundan kesinlikle yetiştireceğinizle alakalı umumi adımlar:
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı yavaşçe bastırarak düzeltin.
öteki bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve sert profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir vadi yeterli gelmektedir. Zir yer alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime çıbanlanılabilir.
· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı esermek derunin kullanacağınız bir konteyner veya torba.
Ekolojik Ekincilik: İstiridye mantarları, uzvi atıkları kullanmak ve toprağın kalitesini çoğaltmak yürekin kullanılmaktadır.
· İceberg marulu çoğunlukla soğuk albeni koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları alelumum baharatın er yahut hazanın başlarında ekebilirsiniz. Tarla sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her alışverişte Akakçe cepheınızda. Nerede olursanız olun pazare Akakçe'den esaslayın.
· Plastik Torba veya Düzme: Yetiştirme zeminını nemli benimsemek ve şayan koşulları hazırlamak derunin kullanılır.